Monday, May 14, 2012

Χέρι-χέρι ΔΗΣΥ και ΕΛΑΜ στο μνημόσυνο του Σαμψών



                                                                       Αυτοί θέλουν να κυβερνήσουν τη Κύπρο του 2013;


Ο ΔΗΣΥ με μαζική παρουσία βουλευτών-μαζί με το ΕΛΑΜ- στο μνημόσυνο του Νίκου Σαμψών: Αντρέας Κυπριανού, Αντρέας Μιχαηλίδης, Ευθύμιος Δίπλαρος, Μάριος Μαυρίδης, Λευτέρης Χριστοφόρου, Ιωνάς Νικολάου, Αντρέας Πιτσιλλίδης, Γιώργος Γεωργίου, Κυριάκος Χατζηγιάννης και φυσικά Σωτήρης Σαμψών, παρόντες στο μνημόσυνο του ακροδεξιού πραξικοπηματία Νίκου Σαμψών, που κατέλυσε με την ΕΟΚΑ Β’ και την ελληνική Χούντα τη δημοκρατία, φέρνοντας τον Αττίλα.
Παρούσες και «ιστορικές» προσωπικότητες της συναγερμικής παράταξης όπως η πρώην Υπουργός Παιδείας Κλαίρη Αγγελίδου και ο πρώην ευρωβουλευτής Παναγιώτης Δημητρίου.
Μαζί τους η ηγεσία και η «φρουρά» του ΕΛΑΜ που πανηγυρίζει μαζί με την επιτυχία της μητρικής της οργάνωσης, της «χρυσής αυγής», στις ελληνικές εκλογές.

φωτο. απο  http://pentaliotis.blogspot.com 














ΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ*

Μια μέρα μετά την πανευρωπαϊκή κατακραυγή για τα ψηλά ποσοστά της «χρυσής αυγής» στην Ελλάδα, ο Δημοκρατικός Συναγερμός επιλέγει να τιμήσει και να ηρωοποιήσει μια προσωπικότητα που συνέδεσε το όνομα και τη δράση του με τις πιο σκοτεινές στιγμές της ιστορίας του τόπου, το προδοτικό πραξικόπημα του 74’ και τη δράση της φασιστικής ΕΟΚΑ Β’.
Ενός ανθρώπου που απολαμβάνει του μέγιστου σεβασμού και τιμητικών εκδηλώσεων τόσο από το ΕΛΑΜ, όσο και από τη μητρική του οργάνωση, την «Χρυσή Αυγή» για τον δήθεν ηρωισμό και την εθνικιστική και αντικομμουνιστική δράση του.
Οι βουλευτές και τα στελέχη του Συναγερμού που τίμησαν τον πρόεδρο του πραξικοπήματος, ενήργησαν σύμφωνα με πληροφορίες που φθάνουν στη ΓΝΩΜΗ, με παραίνεση του προέδρου του κόμματός τους Νίκου Αναστασιάδη, προκειμένου να γίνει ένα στέρεο και σαφές άνοιγμα προς την ακροδεξιά πτέρυγα της παράταξης ενόψει προεδρικών εκλογών.
Ο ίδιος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έλαβε υπόψη τις συμβουλές των επικοινωνιολόγων του που τον συμβούλευσαν να μην παρευρεθεί για ευνόητους λόγους, αλλά φρόντισε η παρουσία της κοινοβουλευτικής του ομάδας να είναι πολυπρόσωπη έτσι ώστε να σταλεί το μήνυμα «συμπαράταξης» με την φασιστική φράξια και τα απομεινάρια της ΕΟΚΑ Β’.
Η παρουσία της πλειοψηφίας της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΔΗΣΥ στο μνημόσυνο του Νίκου Σαμψών, ο οποίος που «προέδρευσε» κατ επιλογήν της Χούντας στο οκταήμερο πραξικόπημα, ανοίγοντας εις γνώση του τις πύλες στους τούρκους εισβολείς, αποδεικνύει την οργανική σχέση μεταξύ ακροδεξιάς και Συναγερμού και τους «δεσμούς αίματος» που ενώνουν τη παράταξη και τα στελέχη του κόμματος του Νίκου Αναστασιάδη, με τον μαύρο φασισμό που αναβιώνει στις μέρες μας.
Ψαρεύουν στις ίδιες δεξαμενές ψηφοφόρων, εμφορούνται από τα ίδια εθνικιστικά και αντικομμουνιστικά ιδανικά και στοχεύουν από κοινού στον παραμερισμό της αριστεράς και των συνδικαλιστικών οργανώσεων.



Φασιστικά πανηγύρια από το ΕΛΑΜ το βράδυ της Κυριακής


Θέλει η π.... να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει...

Τα ψηλά ποσοστά της «χρυσής αυγής» -που δεν είναι απλά μια αδελφική ή συνεργαζόμενη οργάνωση με το ΕΛΑΜ, αλλά αποδεδειγμένα αποτελεί την μητρική παράταξη του ντόπιου αυτού φασιστικού παραρτήματος- πανηγύρισαν με τη ψυχή τους μέλη και οπαδοί των κύπριων νεοναζί παγκύπρια και ειδικά στη Λευκωσία, με αυτοκινητοπομπές και μεθεόρτια συγκέντρωση στα οικήματα του «μετώπου».
Σε συνδυασμό με τη παρουσία τους την επόμενη μέρα στο μνημόσυνο του Νίκου Σαμψών, οι ελαμίτες έδωσαν και πάλι δυναμικά το παρόν τους, υπενθυμίζοντας σε όλους πως το αυγό του φιδιού έχει ήδη εκκολαφθεί και πως περιμένει τις κατάλληλες συνθήκες για να πυκνώσει τη δράση του.
Τα αποτελέσματα των εκλογών στη Ελλάδα έχουν δημιουργήσει στους κύπριους φασίστες ευφορία και την ελπίδα παρόμοιων επιτυχιών, μιας και έχουν ήδη πετύχει στις περασμένες βουλευτικές ποσοστό μίας ποσοστιαίας μονάδας, ενώ το προηγούμενο ποσοστό της «χρυσής αυγής» ήταν μόλις 0.67%, για να εκτοξευθεί τώρα στο υπερδεκαπλάσιο.


*Στη ΓΝΩΜΗ 11/5/12

No comments:

Post a Comment